Luieruitslag, er is zoveel over te vertellen…

Naast de dagelijkse werkzaamheden zijn we de laatste maanden bezig om samen met een van de grootste merken in baby verzorgingsproducten de lancering voor de babybillenspray binnen hun merk voor te bereiden. Onze Buttiezzz Intense gaat nu met dit merk weer de wereld over. En daar zijn we natuurlijk super trots op.

Tijdens dit hele intensieve proces van voorbereidingen kom je er weer opnieuw achter dat we een uniek concept hebben. Een concept met producten waar zo veel over te vertellen valt.

Maar ook kom je er achter dat de algemene opvattingen over het omgaan met luieruitslag behoorlijk zijn vastgeroest.

Als het om baby’s gaat dan zie je de meest moderne snufjes de markt op komen. De kinderwagens en Maxi Cosis worden met het jaar mooier en krijgen steeds meer snufjes en worden bijna onbetaalbaar.

Toch wordt daar flink geld aan uit gegeven.

Terwijl als het om de ‘gezondheid’ van de billen huid van je kindje gaat, dan wordt er eigenlijk gewoon gewacht tot er luieruitslag is.

Waarom?

Ik heb geen flauw idee.

Het krijgt helaas te vaak pas aandacht als er luieruitslag is. En dan ben je eigenlijk gewoon te laat. De huid had namelijk gewoon bij elke luierverschoning verzorgd moeten worden.

Volgens mij heeft het er mee te maken dat er vaak gezegd wordt dat elk kindje luieruitslag krijgt. Of dat de oorzaak van luieruitslag niet duidelijk is en je er daarom niks aan kunt doen.

Raar, want als de huid goed verzorgd wordt en dus ‘sterk’ blijft, dan kan het wel tegen een stootje.

Dus een goede huidverzorging is de belangrijke eyeopener.

En dat heb ik al eens eerder in een blog opgeschreven.

En daarom willen we die blog nog een keertje onder de aandacht brengen. Je kunt namelijk nu al beginnen met de huid te verzorgen met de juiste producten, je hoeft dus niet te wachten op een introductie van een groot merk, want wij hebben deze producten al voor je in onze webshop.

Dat is een voordeel voor alle papa’s en mama’s in Nederland. Dit concept en deze producten zijn door ons ontwikkeld, een Nederlandse uitvinding dus, en ze worden in Nederland geproduceerd. Het goede van verschillende producten samengebracht in een product, huidverzorging en bescherming gecombineerd.

En dat het goed is, is wel duidelijk want, na introductie in Australië in 2018, waar het vorig jaar het product van het jaar was, gaat Buttiezzz verder de wereld over. Deze keer met een ander groot merk.

Wij zijn super trots natuurlijk.

Neem een kopje koffie of thee en lees even lekker de blog, dan kun ook jij de juiste keuzes maken voor de billetjes van je kindje.

Dit is de link: https://billybobenpebbels.nl/hoe-behandel-ik-luieruitslag/

Tot de volgende blog!
BillyBob & Pebbels

Gratis kleurplaten! Hier kun je ze direct downloaden!
Pak ze mee voor vanmiddag!

Klik hier voor de kleurplaten!

De beste zorg bij luieruitslag – handig & fijn!

Hier zijn wij heel trots op!