Levertijd, verzendkosten & extra kosten

Op de website van billybobenpebbels.nl kun je online een bestelling plaatsen. Wij leveren in Nederland en België. Bestellingen die komen van buiten Nederland en België worden ook aangenomen, maar dan worden eerst de verzendkosten berekend en doorgegeven, zodat het juiste bedrag kan worden overgemaakt. Is de levering van de buitenlandse bestelling in Nederland, dan zijn de standaard verzendkosten weer van toepassing. De bestelling, betaling en bevestiging worden online afgehandeld.

De uiteindelijke afhandeling van de bestelling wordt door onszelf gedaan. Vanaf hier is het dus geen ‘online’ werk meer, maar wordt het ingepakt en verzonden door ons! Wij handelen jouw bestelling met de grootste zorg en op de juiste wijze af. We zorgen ervoor dat het goed wordt verpakt en brengen het vervolgens bij DHL die voor de aflevering zorgt. Vanaf daar is de planning in handen van DHL. Bijna alle pakketjes worden de volgende dag geleverd.

Super goed georganiseerd. Tóch kan het zijn dat er eens wat fout gaat. Dat is natuurlijk niet fijn als het juist jou overkomt. Want we weten dat je met smart op je bestelling zit te wachten! Mocht er iets fout gaan met je bestelling dan doen wij er alles aan om de fout zo snel en vlekkeloos mogelijk te herstellen.

Verzenden & verzendkosten

Je bestelling wordt afgeleverd door DHL. Bestellingen, geplaatst vóór 15.00 uur, brengen wij diezelfde dag nog weg en worden doorgaans de volgende dag geleverd. Bestellingen die op vrijdag na 15.00 uur, zaterdag en zondag worden gedaan, worden op maandag of dinsdag bij je afgeleverd.

DHL heeft per 12 november 2018 besloten om voor 8 van hun depots na één bezorgpoging het pakket naar een afhaalpunt te brengen. Je kunt je pakket dan bij het afhaalpunt af gaan halen met een geldig legitimatiebewijs. Je kunt ook bij ‘bezorger gemist’ aangeven dat je het pakket nog een keer aangeleverd wilt hebben aan de deur. Dan gaat het niet naar het afhaalpunt, maar wordt het pakket de volgende dag aangeboden.

Bij bestellingen vanaf €25,- binnen Nederland nemen wij de bezorgkosten van DHL geheel voor onze rekening!

Je betaalt voor je bestelling onder de € 25,- een bedrag van € 6,45 aan verzendkosten. Dit bedrag is niet voor ons maar voor DHL voor pakketten tot 10 kg.

We zouden heel graag meer van de verzendkosten voor onze rekening willen nemen, maar dat is gewoonweg niet mogelijk. We hopen dat naar mate wij groeien, we de verzendkosten kunnen verlagen door meer volume aan te bieden bij DHL.

Voor België zijn de verzendkosten vastgesteld op €14,00 voor pakketten tot 5 kg. Bij een bestelling vanaf €40,- betalen wij de verzendkosten naar België.

Extra kosten

Voor creditcard betalingen wordt € 0,39 extra in rekening gebracht. Voor betaling achteraf via Klarna wordt € 1,00 extra in rekening gebracht. Deze extra kosten voor het gebruik van de creditcard en het achteraf kunnen betalen gaan rechtstreeks naar betaal provider Mollie, die deze specifieke betaal service mogelijk maakt.