Gratis kleur – & voorleesboekje!

We hebben wat leuks! Een gratis kleur- & voorleesboekje!  Speciaal voor jou en je kleintje. Omdat we vinden dat aandacht en tijd samen belangrijk is. Aandacht en tijd die wij ook aan onze BillyBob & Pebbels producten lijn geven en aan alle pakketjes die we inpakken.

Laat je kleintje de tekeningen in het boekje inkleuren. Leg alle blaadjes, in juiste volgorde op elkaar en vouw het dubbel tot een leuk en mooi leesboekje. Gebruik het boekje om voor het slapen gaan aan je kleintje voor te lezen met zijn/haar eigen gekleurde tekeningen. En gebruik je fantasie om elke keer je eigen draai aan het verhaal te geven.

Gratis kleur en voorleesboekje - BillyBob & Pebbels
Gratis kleur en voorleesboekje - BillyBob & Pebbels

Aanvragen kan hieronder!

Waar vind je het kleur- & voorleesboekje? Gewoon in onze webshop! Je kunt h’m gratis toevoegen aan je winkelmandje. Ook zonder andere aankoop! We wensen jullie heel veel kleur- en leesplezier.

Wie lof joe!

Voor wie ben je op zoek?

Heerlijk om te krijgen & zo fijn te geven!

Gratis kleurplaten! Hier kun je ze direct downloaden!
Pak ze mee voor vanmiddag!

Klik hier voor de kleurplaten!

We maken van élk pakketje een feestje in een doosje!

We hopen dat onze pakketjes met een lach worden geopend en dat onze producten met plezier worden gebruikt. En, we hopen op veel blije baby’s en peuters met gezonde en super zachte huidjes en billetjes!

 BillyBob & Pebbels