Kraampakket kleine stinkerd

 24,95

Ons Kraampakket kleine stinkerd is écht, maar dan ook écht een super cadeau!

Dit kraampakket is een must voor élke ouder! Want die kleine billetjes, die moeten toch écht zacht en écht gezond blijven. Daarom hebben wij onze 2 parade paardjes, Buttiezzz Daily & Buttiezzz Intense samengevoegd in een mooi kraampakket (zodat jij een niet alleen mooi en lief ingepakt cadeau kunt geven, maar ook de billetjes van de nieuwe babe gezond kunt houden)! Oh, en hoe leuk is het dat je (nu nog) ongegeneerd kleine stinkerd kan zeggen!

Ons Kraampakket Kleine Stinkerd bevat:

  • 2x Buttiezzz Daily
  • 2x Buttiezzz Intense

Dus, maak de kersverse ouders & babe blij met het Kraampakket kleine stinkerd!

 Halleluja! Verzending van dit pakket is gratis!

Artikelnummer: BBPKP21501803 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Hoe gaat het bestellen en mooi inpakken van het kraampakket kleine stinkerd in z’n werk?

Omdat je dit kraampakket ook bij de nieuwbakken ouders kunt laten bezorgen, willen we je wel de gelegenheid geven om het pakket te laten inpakken als cadeau en een leuke tekst voor de ontvangende mama en/of papa achter te laten.

Wat moet je doen? Je rekent het Kraampakket Kleine Stinkerd normaal via onze site af. Jij geeft bij het afrekenen aan dat het pakket óf naar jou óf naar een andere persoon en ander verzend adres gestuurd moet worden.

Schrijf bij de notities dat het een cadeau is zodat we het leuk kunnen inpakken en wat je als tekst op het kaartje wilt hebben staan, dan zetten wij er dat voor je op! Zie het voorbeeld hieronder.En schrijf er ook bij of het voor een jongetje of meisje is. Dan passen wij natuurlijk ook de kleur van de verpakking daarop aan. Is net zo gezellig toch!

Wij zorgen ervoor dat jouw tekst netjes op het kaartje toegevoegd wordt vóórdat het pakket door ons mooi & met liefde ingepakt wordt! Dan hoef jij het pakket niet uit elkaar te rukken om tekst op het kaartje te schrijven. Of, wanneer je het direct naar een ander adres stuurt, zit er gelijk een leuk & gezellig kaartje van jou in.

Als voorbeeld:

  • Aan: Frans & Martijn
  • Van: Sanne, Flip & kleine Dirk
  • Lieve…., van harte met …… Veel liefs van ons, Sanne, Flip & kleine Dirk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kraampakket kleine stinkerd” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga naar de bovenkant