Kraampakket lief klein popje

 19,50

Ons Kraampakket Lief Klein Popje is perfect voor het kersverse lieve kleine popje!

Met dit kraampakket geef je niet alleen een heerlijke en verzorgende producten lijn. Je geeft heerlijke vertroetel momenten. De producten in dit kraampakket doen precies dat: lekker knuffelen, vertroetelen en verzorgen in één. Zo leuk om te geven en zo fijn om te krijgen!

Ons Kraampakket Lief Klein Popje bevat:

  • 1x Bodiezzz baby & peuter 200 ml
  • 1x Handiezzz baby & peuter 50 ml
  • 1x Footiezzz baby & peuter 50 ml

Dus, geef de nieuwe ouders een heerlijk vertroetel pakket voor hun lieve kleine popje!

 Hoera! Verzending van dit pakket is gratis!

Beschrijving

Hoe gaat het bestellen en mooi inpakken van het kraampakket lief klein popje in z’n werk?

Omdat je dit kraampakket ook bij de nieuwbakken ouders kunt laten bezorgen, willen we je wel de gelegenheid geven om het pakket te laten inpakken als cadeau en een leuke tekst voor de ontvangende mama en/of papa achter te laten.

Wat moet je doen? Je rekent het Kraampakket lief klein popje normaal via onze site af. Jij geeft bij het afrekenen aan dat het pakket óf naar jou óf naar een andere persoon en ander verzend adres gestuurd moet worden.

Schrijf bij de notities dat het een cadeau is zodat we het leuk kunnen inpakken en wat je als tekst op het kaartje wilt hebben staan, dan zetten wij er dat voor je op! Zie het voorbeeld hieronder.En schrijf er ook bij of het voor een jongetje of meisje is. Dan passen wij natuurlijk ook de kleur van de verpakking daarop aan. Is net zo gezellig toch!

Wij zorgen ervoor dat jouw tekst netjes op het kaartje toegevoegd wordt vóórdat het pakket door ons mooi & met liefde ingepakt wordt! Dan hoef jij het pakket niet uit elkaar te rukken om tekst op het kaartje te schrijven. Of, wanneer je het direct naar een ander adres stuurt, zit er gelijk een leuk & gezellig kaartje van jou in.

Als voorbeeld:

  • Aan: Merel & Mark
  • Van: Sven, Kate & Wendy
  • Lieve…., van harte met …… Veel liefs van ons, Sven, Kate & Wendy

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kraampakket lief klein popje” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Ga naar de bovenkant