Retourneren (herroepingsrecht)

Je bestelling wordt met de grootst mogelijke zorg door ons afgehandeld. Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort. Alleen de kosten voor retour sturen naar onze webwinkel zijn voor jouw rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket (of € 5,75 via DHL parcel). Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, dient het product ongeopend en onbeschadigd in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd te worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via billybobenpebbels@gmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Wij behouden ons het recht om na ontvangst en controle van een retour gestuurd product af te wijken van eerder besluit tot afhandeling. Wij zullen je hiervan op de hoogte brengen met een duidelijke reden van dit besluit.

Product ruilen?

Wilt je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met billybobenpebbels@gmail.com. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Klik hieronder voor het modelformulier voor herroeping

Modelformulier