Op vakantie en we neme mee…

Volgens de diverse tv-spotjes slepen wij Nederlanders echt van alles mee op vakantie. Ik moet bekennen dat ik het zo in het verleden ook wel — meer dan eens — gedaan heb en dat was de normaalste zaak van de wereld. Dus… ik hoor niks raars… 🤣

Vakantie is voor de meeste mensen “even rust” en even weg “uit de dagelijkse sleur” en dan grijpen we naar hetgeen we vertrouwd vinden — dus eigenlijk onze dagelijkse dingen. Dat vinden we dan toch handig en fijn. Zit wat in… 😎

Ga niet weg zonder ons

Wij hebben natuurlijk ook een aantal BillyBob & Pebbels producten die niet mogen ontbreken op je vakantie — zeker niet als je de zon gaat opzoeken.

Als je kinderen nog in de luiers zitten, dan zullen de babybillen het door de extra warmte extra moeilijk krijgen omdat het sneller broeierig wordt in de luier.

Omdat je nu lekker op vakantie bent en misschien zelfs wel meer in de buitenlucht bent, is het goed om je kindje(s) regelmatig in zijn/haar blote billen te laten lopen. Dat is fijn voor de huid. Die kan dan eens lekker goed drogen en uitwaaien. 🏝️

Buttiezzz is altijd een weldaad voor de billetjes

Maar zorg er ook voor dat je Buttiezzz Daily en Buttiezzz Intense bij je hebt. Deze producten sluiten de huid niet af en dat is met die warmte nog belangrijker dan normaal. Daarnaast zorgen ze voor voldoende hydratatie en bescherming van de huid. Dus hup — Buttiezzz in je tas.

Bodiezzz verzorgt na het buiten zijn

Als na een heerlijk dagje buiten te zijn geweest en misschien zelfs wel hebt liggen zonnen, is het belangrijk om je huid van je baby of peuter — en die van jezelf — nadien extra goed te verzorgen. Gebruik dan Bodiezzz Baby voor je kindjes en Bodiezzz mama voor de ouders en oudere kinderen

Net als Buttiezzz sluiten deze crèmes de huid niet af, maar geven ze een optimale hydratatie en verzorging aan de huid. Smeer de crèmes dagelijks op je huid dan blijft deze in goede conditie. De crème trekt snel in en plakt niet.

Fijn om te weten is dat deze crèmes in sprayflacon zitten. Dus iedereen kan er gebruik van maken zonder dat de crème vies wordt. Dat is wel zo fijn en hygiënisch.

Poxiezzz stopt irritatie gelijk

Als laatste wil ik toch ook even onze Poxiezzz in het zonnetje zetten. We hebben heel veel positieve reacties gehad van mensen die Poxiezzz hebben gebruikt na irritatie van de eiken processierups.

Dat komt omdat Poxiezzz de huid heerlijk verkoelt en eventuele wondjes na het krabben beschermt en verzorgt. En dat is de reden waarom je Poxiezzz ook voor soortgelijke problemen kunt gebruiken.

Hopelijk is het tijdens je vakantie niet nodig, maar je weet maar nooit. Het is goed om bij de hand te hebben.

Een goede voorbereiding is het halve werk — ook als je op vakantie gaat. Geniet van de heerlijke vrije dagen en van elkaar tijdens een mooie vakantie.

Mutsch luv from us en tot de volgende blog,
BillyBob & Pebbels

Onze gratis kleurplaten. Je kunt ze hier direct downloaden.
Pak ze mee want ze zijn super leuk voor vanmiddag.

De beste zorg bij luieruitslag – handig & fijn!

Hier zijn wij heel trots op!