Bodiezzz — zo lekker na het badderen

Na een dagje buiten (in de zon — waarbij je je huid hebt ingesmeerd met zonnebrand crème) — is het heerlijk om na het badderen je huid te trakteren op een voedende en verfrissende bodycrème. Daar knapt je huid weer lekker van op.

Er zijn meerdere heerlijke bodylotions en bodycrèmes te koop die helaas wel ingrediënten bevatten die de poriën van je huid afsluiten. Dat geeft een beetje een benauwd gevoel. Je kent het wel — je krijgt het daar ook wel warm van. Sommigen ruiken gewoon zo lekker en die lekkere geurtjes gebruiken we dan ook graag. Besef wel dat het parfum in die lekkere geurtjes vaak ook allergenen bevatten. Is je huid daar gevoelig voor dan kun je zo maar ineens jeuk of zelfs uitslag krijgen.

Bodiezzz

Zoals je vast al wel eens een keer gelezen hebt — in een van onze blogs of op onze website — hebben wij crèmes in sprayflacon en met een speciale — gepatenteerde — formule.

Deze formule zorgt ervoor dat onze crèmes spray-baar, licht en makkelijk doseerbaar zijn. Het zijn dus echt crèmes — met alle belangrijke eigenschappen van een crème — maar zijn tegelijkertijd zo licht als een lotion.

Onze crèmes worden door deze samenstelling makkelijk door de huid opgenomen, sluiten de huid niet af, geven een verfrissend gevoel en plakken niet.

De crèmes zijn ook regeneratief wat betekent dat het de huid helpt te herstellen en hydrateren 24 uur lang. Echt gewoon heel erg lekker en — ook voor de droge, eczeem of psoriasis huid — een weldaad.

We hebben speciaal voor baby en voor mama een heerlijk body crème gemaakt; Bodiezzz baby en Bodiezzz Mama.

Bodiezzz baby en Bodiezzz mama zijn heerlijk verzorgende body crèmes die aanvoelen als een lotion, maar voeden en verzorgen als een crème. Ze hebben een lichte amandel geur — waarvan de parfum gecheckt is op allergenen.

Bodiezzz is ideaal voor dagelijks gebruik om je huid in optimale conditie te houden en uitdroging te voorkomen. Beide Bodiezzz zijn ook ideaal na een heerlijk dagje buiten (in de zon).

2 ideale producten, eentje voor je kindje(s) en eentje voor mama. Oh, en papa mag er natuurlijk ook gebruik van maken. 🤪

Wil je Bodiezzz in huis halen, dan kan dat gemakkelijk en veilig via onze website.

  • Shop hier voor onze Bodiezzz Mama
  • Shop hier voor onze Bodiezzz Baby
  • Shop hier voor ons fijne Super Mama Kraampakket met vier (4) heerlijke huidverzorgingsproducten om het jonge baby huidje én het huidje van mama optimaal te verzorgen en te vertroetelen 💕

Mutsch luv from us en tot de volgende blog,
BillyBob & Pebbels

Onze gratis kleurplaten. Je kunt ze hier direct downloaden.
Pak ze mee want ze zijn super leuk voor vanmiddag.

De beste zorg bij luieruitslag – handig & fijn!

Hier zijn wij heel trots op!