Het verhaal van BillyBob & Pebbels

Wie zijn we en wat hebben we

Wij zijn Christian & Judith en wij hebben voor onze BillyBob & Pebbels producten specifiek gekozen voor een een natuurlijke samenstelling. Een baby & peuter billen- en body verzorgingslijn die heel gericht en intensief de jonge en tere huid verzorgt en kalmeert.

Wat we willen

Wat we graag willen is dat er meer aandacht komt voor het beschermen van de huid bij luieruitslag in plaats van het alleen maar te maskeren. Je leest dat ook in de blogs die we met veel liefde schrijven: https://billybobenpebbels.nl/blog/

Wij houden het persoonlijk

We houden van een persoonlijke aanpak en wat we belangrijk en fijn vinden is dat we gewoon alles zelf doen. We doen, bedenken, ontwerpen, maken, bouwen, plakken, snijden en knippen alles zelf.

We doen altijd alle communicatie met mama’s en papa’s zelf. We onderhouden onze website en social media en maken onze kaarten en promotie materialen zelf en we snijden ze ook zelf op maat. We pakken de pakketjes zelf in én brengen ze ook zelf naar de post.

Wat vinden we er zo leuk aan

Dat vinden we leuk en daar krijgen we een enorme kick van. Steeds weer wat nieuws bedenken onder het koken en alles aan de keuken tafel verder ten uitvoer brengen, in kleine maar gestage stapjes, is een droom die uitkomt.

Wat we ook fijn vinden

We vinden het ook heel fijn om samen te werken. Dat doen we eigenlijk het liefst. BillyBob & Pebbels maakt een groot onderdeel uit van ons dagelijkse gedoetje.

Waarom doen we het

Omdat de tere baby huid ons nauw aan het hart ligt en we een merk willen aanbieden waaraan je kan zien én voelen dat er door onszelf aandacht aan wordt besteedt. We willen dat je kan voelen dat wij er trots op zijn en in de kwaliteit van onze producten geloven.

Wat we willen

We willen, ondanks dat we een online business hebben, zo veel mogelijk persoonlijke aandacht geven, spontaan en met liefde en plezier. Daarom maken we van elk pakketje een feestje in een doosje! 😍🎁

Wat we hopen

We hopen dat onze pakketjes met een lach worden geopend en dat onze producten met plezier worden gebruikt. En, we hopen op veel blije mama’s en papa’s met baby’s en peuters met gezonde en super zachte huidjes en billetjes! 🤰🤱👪👨‍👩‍👧👨‍👨‍👦👩‍👩‍👧👩‍👧‍👦

Hoe je ons kunt helpen

Door af en toe te reageren op onze Facebook pagina en/of een review achter te laten help je ons enorm: https://bit.ly/2KCTSxu. Alvast veel dank hiervoor!

PS: iets heel erg leuks

Er komt trouwens iets heel erg leuks aan! Gratis…. We zijn er druk mee bezig, dus houd onze website en Facebook pagina in de smiezen, want het is echt… écht heel erg leuk! 🥰

Mutsch luv from us en tot de volgende blog,
BillyBob & Pebbels

Onze gratis kleurplaten. Je kunt ze hier direct downloaden.
Pak ze mee want ze zijn super leuk voor vanmiddag.

De beste zorg bij luieruitslag – handig & fijn!

Hier zijn wij heel trots op!