Breathiezzz:
gewoon lekker vrij kunnen ademen + slapen

Met het veranderen van het weer worden veel mensen ook wat snotterig. En dat is op zich niet zo erg, maar als je niet lekker vrij kunt ademen en daardoor slecht slaapt, dan is dat niet fijn.

Vooral voor de kleintjes, die nog veel moeten slapen is dit lastig. Want door te weinig slaap worden ze dan erg moe en huilerig. En als het ’s nachts gebeurt, dan is vaak het hele gezin wakker. Als je je kindje dan uit bedje haalt en vasthoudt, vallen ze meestal wel weer in slaap omdat ze gewoon erg moe zijn maar ook omdat de ademweg dan vrij komt. Omdat je nu eenmaal niet de hele dag of nacht met je kindje op je arm rond kunt blijven lopen, besluit je om hem/haar toch maar weer neer te leggen, want hij/zij slaapt nu toch weer lekker…..

Zodra je kindje echter weer ligt, wordt het vrij ademen weer belemmerd en schrikt je kindje weer wakker en begint de hele riedel weer opnieuw.

Op zo’n moment is het fijn om iets te hebben waardoor je kindje vrijer kan ademen, zonder dat je allerlei moeilijke handelingen moet uithalen.

Door de bomen het bos niet meer zien

Vanwege de hoeveelheid producten die te koop zijn om het vrijer ademen te stimuleren, kan ik me voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wat moet je nu kopen en wat is verstandig?

Producten die je bij het bedje kunt zetten, in het stopcontact kunt stoppen, op de borst kunt smeren of zelfs op de pyjama kunt plakken? Meestal zorgen ze ervoor dat er etherische (vluchtige) oliën vrij komen die het ademhalen zouden moeten vergemakkelijken. Let wel even op, want bij veel producten is het verstandig om deze pas te gebruiken als je kindje 2 jaar of ouder is.

Welke je moet kiezen?

Breathiezzz Breathe Easy roll-on – geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar!

In ons BillyBob & Pebbels baby & peuter assortiment hebben wij ook een product om vrijer te kunnen ademen. Omdat wij steeds op zoek zijn naar gebruiksgemak, hebben wij een roll-on ontwikkeld. Door gebruik te maken van een roll-on breng je heel gemakkelijk het product aan op de borst van je kindje. Bovendien kun je doseren door een of enkele keren te rollen.

In de olie zijn o.a. eucalyptol en menthol vermengt die een verzachtende en kalmerende werking hebben op de luchtwegen en hierdoor het vrijer ademen bevorderen. Als gevolg daarvan zal je kindje kalmeren en ontspannen kunnen slapen. Bovendien zijn er geen etherische oliën in de olie verwerkt, maar er is een uniek procedé toegepast om het product zo bijzonder te kunnen maken.

Gemakkelijk te gebruiken

Het gebruik van een roll-on is wat ons betreft ideaal. Door gebruik te maken van een roll-on blijven je handen altijd schoon, want je hoeft niet te smeren en als gevolg daarvan dus ook niet je handen te wassen, en kun je je volle aandacht aan je kindje schenken. Kleine kindjes hebben over het algemeen een sterkere reuk dan volwassenen. Wil je de geur versterken, dan kun je simpelweg 2 of 3 keer rollen i.p.v. 1 keer, maar bedenk dan wel dat het waarschijnlijk na 1 of 2 keer al voldoende is voor je kindje.

Zorg dat je Breathiezzz in huis hebt, zodat je het direct kunt gebruiken als het nodig is. Het is lang houdbaar en vaker te gebruiken. En helaas is dat vaak ’s nachts…

Bestellen:

Heerlijk voor peuter, fijn voor mama!

Mutsch luv from us en tot de volgende blog,
BillyBob & Pebbels

Onze gratis kleurplaten. Je kunt ze hier direct downloaden.
Pak ze mee want ze zijn super leuk voor vanmiddag.

De beste zorg bij luieruitslag – handig & fijn!

Hier zijn wij heel trots op!