Vraag van de lieve mama van Joep

Zijn Buttiezzz Daily en Buttiezzz Intense eigenlijk wel vet genoeg?

De lieve mama van Joep vertelde ons dat ze het idee had dat Buttiezzz Daily en Buttiezzz Intense niet vet genoeg zijn. Ze gaf aan dat ze dit gewend was van andere producten die ze in het verleden heeft gebruikt. Ons antwoord op haar vraag willen we graag ook met jou delen.

Vette crème sluit af!

Een vette crème sluit de huid af en biedt geen verzorging aan de huid.

De (basis) crème in Buttiezzz Daily en Buttiezzz Intense wordt geheel door de huid opgenomen om van binnenuit de huid te ondersteunen in het herstel. Als de crème vet zou zijn, zou deze niet door de huid kunnen worden opgenomen. Je legt dan met een vette crème alleen maar een laagje vet op de huid, verder niets.

Dubbele werking

Onze (basis) crème verzorgd, hydrateert en regenereert (hersteld) de huid. De aanwezige zinkoxide in de producten zorgt voor een flinterdun beschermlaagje wat de huid beschermt tegen de luierinhoud.

Op deze manier hebben de producten een dubbele werking.

Als je bij elke luier wisseling Buttiezzz Daily gebruikt, dan wordt de huid perfect ondersteund en beschermd. Mocht er dan toch luieruitslag ontstaan, dan kun je overschakelen naar Buttiezzz Intense voor intensievere bescherming. Beide producten zijn op elkaar afgestemd, kunnen samen gebruikt worden en zijn vrij van parabenen en allergenen. En dat is voor de jong baby en peuter huid wel zo fijn.

Fijn voor baby & peuter, handig voor mama & papa.

Tot de volgende blog!
BillyBob & Pebbels

Gratis kleurplaten! Hier kun je ze direct downloaden!
Pak ze mee voor vanmiddag!

De beste zorg bij luieruitslag – handig & fijn!

Hier zijn wij heel trots op!