Poxiezzz – kalmeert en verzorgt de huid

Een klein beestje (de eikenprocessierups) zet heel Nederland op zijn kop. Het effect van de haartjes van dit rupsje is hetzelfde als een muggenbult, maar dan langduriger heb ik het idee. Je wilt krabben en blijven krabben. En dat is nu net wat je met deze haartjes, brandhaartjes noemt men ze, niet moet doen zeggen ze. Maar wat dan wel? 🐛

Je kunt de haartjes proberen te verwijderen met tape en een verkoelend product op basis van Aloë Vera, Calendula of Menthol gebruiken. Die verkoelen en kalmeren de huid.

Maar… je kunt ook onze Poxiezzz gebruiken.

Want wanneer de huid om wat voor reden dan ook rood en gevoelig is en je eigenlijk alleen maar wilt krabben, verkoelt en beschermt Poxiezzz.

Ja, Poxiezzz verkoelt + beschermt de huid.

Poxiezzz zorgt door fijne verkoeling dat de huid kalmeert. En naast de menthol, zit er zinkoxide in wat de huid beschermt.

Dat is belangrijk als je al flink gekrabd hebt en de huid al beschadigd hebt.De zinkoxide legt dan een dun beschermend laagje op de huid en droogt kleine wondjes uit. Daar bovenop geeft de crème zelf een goede verzorging en hydratatie aan de huid.

En hoe verder?

Door de verkoeling zal de drang om te krabben verminderen, en daarmee ook de kans op het ontstaan van littekentjes verminderen. Daar zorgt de zinkoxide voor, omdat het de huid beschermt.

Je kunt de crème door middel van de spray met een vegende beweging op-sprayen. Dat zorgt direct voor een goede verdeling van de crème.

Je hoeft de crème niet in te smeren, en je hoeft de huid niet aan te raken. Afhankelijk van wat je zelf het fijnst vindt. Maar soms is smeren gewoon ook even lekker en kalmerend, dus gewoon doen als je dat wilt.

Even resume…

  1. de menthol in Poxiezzz verkoelt + kalmeert de huid
  2. de zinkoxide beschermt de huid
  3. en de crème zelf verzorgt de huid

Fijn, handig, makkelijk + gewoon heel lekker! Zoals je van ons gewend bent. 🤗

Mutsch luv from us en tot de volgende blog,
BillyBob & Pebbels

Onze gratis kleurplaten. Je kunt ze hier direct downloaden.
Pak ze mee want ze zijn super leuk voor vanmiddag.

De beste zorg bij luieruitslag – handig & fijn!

Hier zijn wij heel trots op!