Wanneer mag/kan ik beginnen met een babybillen crème?

Deze vraag wordt vaak aan ons gesteld en wij vertellen mama’s en papa’s altijd om met billenverzorging te beginnen in de 2e of 3e week na de geboorte.

Is dat nou al wel nodig als ze zo klein zijn?

Ja! Elke volle luier heeft een negatieve invloed op de huid, ook bij jouw baby.

Babybillen hebben het best al zwaar in de eerste weken en maanden. En dat is omdat het eetpatroon in de eerste weken en maanden met hoge regelmaat veranderd. Daardoor verandert ook de ontlasting en de urine. En juist die ontlasting en urine maken het de huid van de babybillen erg moeilijk. Als de tere huid niet wordt ondersteund door de juiste crème, wordt deze steeds zwakker en kwetsbaarder.

Met onze andere en moderne kijk op de verzorging van de babyhuid en babybillen, ligt bij ons de focus op het behouden van een goede conditie van de huid.

Omdat wij praten over verzorging, stimuleren we het gebruik van een verzorgende crème vanaf (bijna) de allereerste dag. Natuurlijk begrijpen wij ook wel dat je daar even mee wacht, want je bent druk en aan het genieten van je pasgeboren kleintje. Maar in de 2e of 3e week na de geboorte kun je toch echt wel beginnen met de verzorging van de babyhuid en babybillen.

Door het gebruik van Buttiezzz Daily verzorg je de huid van de babybillen bij elke luierverschoning en bescherm je voldoende tegen de luierinhoud. Dat is net zo noodzakelijk als het goed reinigen van de huid en het verschonen van de luier. Ik zeg wel eens vaker, waarom wachten tot er luieruitslag is? Dat geeft toch alleen maar problemen.

Vandaar dat een goede verzorging vanaf het eerste moment de enige juiste aanpak is. En door de huid goed te verzorgen bij elke luierverschoning, zorg je ervoor dat de huid sterk en in goede conditie blijft.

Je kunt de crème van Buttiezzz Daily gelijkmatig en op een gemakkelijke manier direct op de huid sprayen, (in een vegende beweging) zodat er niet meer uitgesmeerd hoeft te worden.

Buttiezzz Daily babybillenspray heeft (ook) de unieke no-nonsense formule die de huid optimaal verzorgd.

Naast deze speciale formule is zinkoxide in de crème toegevoegd om de nodige bescherming te geven tegen de luierinhoud. Dus de crème stimuleert de huid zodat deze weerbaar blijft en geeft daarnaast voldoende bescherming.

Een dubbel effect en dat is uniek. En voor het gemak en de hygiëne zit deze crème in een pompspray flacon.

Buttiezzz Daily babybillenspray is verzorgend, beschermend, snel, gemakkelijk, hygiënisch en zuinig in gebruik.

Echt babybillenverzorging van deze tijd dus.

Mutsch luv from us en tot de volgende blog,
BillyBob & Pebbels

Onze gratis kleurplaten. Je kunt ze hier direct downloaden.
Pak ze mee want ze zijn super leuk voor vanmiddag.

De beste zorg bij luieruitslag – handig & fijn!

Hier zijn wij heel trots op!