Niet opgesloten voelen

Het verlangen naar lekker warm vakantie weer is vaak groot. Ook dit jaar zijn we daar weer op getrakteerd en hebben we veel mooie zonnige dagen gekregen.

Dat hele warme weer is eigenlijk best ongemakkelijk. Bij elke beweging transpireer je, verkoeling opzoeken is niet gemakkelijk en even in de zon zijn noodzaakt al tot insmeren.

Je moet in zulke situaties extra goed op jezelf letten, maar ook op de mensen om je heen. Dat moesten we natuurlijk al vanwege het Corona virus — maar dat is op een andere manier opletten.

Nu moet je vooral goed op je huid passen en deze extra goed verzorgen.

Niet afdekken

Tijdens die warme dagen hadden we al een berichtje op Facebook gedeeld, waarin stond dat het bij hoge temperaturen erg belangrijk is om de kinderwagen niet af te dekken. Aan de ene kant denk je daarmee bescherming te bieden tegen de zon, maar het blijkt dat de temperatuur in de kinderwagen dan extra snel oploopt en het juist geen afkoeling geeft.

Niet afdekken dus, maar wel de schaduw opzoeken en lekker laten doorwaaien, mocht er een zuchtje wind staan. Goed om te weten!

Datzelfde geldt voor je huid en daar vertellen we je in dit artikel graag meer over.

Na een dagje zonnen, waarbij je de hele dag je huid hebt ingesmeerd met zonnebrand crème, is het heerlijk om na het douchen je huid te trakteren op een voedende en verfrissende bodycrème. Daar knapt je huid weer lekker van op.

Er zijn erg veel bodylotions en crèmes te koop die ingrediënten bevatten die de poriën van je huid afsluiten. Dan krijg je zo’n benauwd gevoel. Je kent het wel. Je krijgt het daar meestal ook erg warm van. Sommigen ruiken zo lekker of juist heel erg sterk. BEsef dan wel dat parfums meestal allergenen bevatten. Is je huid daar gevoelig voor dan kun je zo maar ineens uitslag of jeuk krijgen.

Bodiezzz

Zoals je mogelijk al wel eens een keer gelezen hebt in een van de andere blogs of gewoon op de site, hebben onze crèmes in sprayflacon, een speciale formule. Anders zouden we onze crèmes namelijk niet kunnen sprayen.

De crème wordt door de huid geabsorbeerd, is regeneratief, wat betekent dat het de huid helpt te herstellen en de crème hydrateert 24 uur lang.

Dat geldt ook voor Bodiezzz. Bodiezzz voor babies en Bodiezzz voor mama zijn heerlijk verzorgende body crèmes die aanvoelen als een lotion, maar voeden en verzorgen als een crème. Ze hebben een lichte amandel geur, waarbij de parfum gecheckt is op allergenen.

Vanwege de sprayflacon kun je perfect doseren. De crème wordt snel door de huid opgenomen, sluit de huid niet af, geeft een verfrissend gevoel en plakt niet.

Bodiezzz is ideaal voor dagelijks gebruik om je huid in optimale conditie te houden en uitdroging te voorkomen. Beide Bodiezzz zijn ook ideaal na een heerlijk dagje zonnebaden.

2 ideale producten, eentje voor je kindje(s) en eentje voor mama. Papa mag er natuurlijk ook gebruik van maken.

Een goed verzorgde huid zorgt voor een goede bescherming.

Mutsch luv from us en tot de volgende blog,
BillyBob & Pebbels

Onze gratis kleurplaten. Je kunt ze hier direct downloaden.
Pak ze mee want ze zijn super leuk voor vanmiddag.

De beste zorg bij luieruitslag – handig & fijn!

Hier zijn wij heel trots op!