Bij élke luier verschoning een verzorgende billen crème gebruiken?

Is het goed om bij elke luier verschoning een verzorgende billen crème — zoals Buttiezzz daily — te gebruiken?

Ja, dat is een kort en krachtig antwoord. 👌

Je weet namelijk niet wanneer de luieruitslag komt en wanneer luieruitslag ‘zichtbaar’ is — kan het goed zijn dat je kleintje er al enige tijd last en pijn van heeft. Het is daarom belangrijk om de huid zo veel als mogelijk in goede conditie te houden.

Luieruitslag komt altijd onverwacht en wordt veelal veroorzaakt door ontlasting, urine en de wrijving van de luier. Ontlasting en urine maken de huid week en geven stoffen af die de huid flink kunnen irriteren.

De luier wrijft ook nog eens langs de billetjes en zorgt voor schraalheid, irritatie en soms zelfs kapotte plekjes. En als je kleintje langere tijd met een vieze luier loopt wordt de kans op schraalheid steeds groter. Luieruitslag kan trouwens ook voorkomen als een kind tandjes krijgt.

De situatie vóór zijn met Buttiezzz Daily

Om de luieruitslag situatie vóór te zijn hebben wij Buttiezzz Daily gemaakt. De naam zegt het al ‘daily’. Gewoon lekker en makkelijk dagelijks te gebruiken bij élke luierverschoning.

Na het reinigen van de huid — na poepen of plassen — kun je Buttiezzz Daily heel gemakkelijk — in een vegende beweging — op-sprayen.

De voedende crème — want Buttiezzz daily is een crème in spray-vorm — zorgt voor de verzorging van de huid en helpt het natuurlijk herstel van de huid te bevorderen.

Er zit in Buttiezzz Daily voldoende zinkoxide om een licht beschermend laagje op de huid te vormen dat de dagelijkse invloed van de luierinhoud tegenhoudt.

Als je Buttiezzz Daily bij élke luierverschoning gebruikt, help je de huid steeds om te herstellen en te beschermen. Ontstaat er dan, om wat voor reden toch luieruitslag, dan is de huid veel minder kwetsbaar. De luieruitslag kan dan significant minder hevig zijn en veel sneller herstellen.

Wil je Buttiezzz in huis halen, dan kan dat gemakkelijk en veilig via onze website.

Mutsch luv from us en tot de volgende blog,
BillyBob & Pebbels

Onze gratis kleurplaten. Je kunt ze hier direct downloaden.
Pak ze mee want ze zijn super leuk voor vanmiddag.

De beste zorg bij luieruitslag – handig & fijn!

Hier zijn wij heel trots op!