Kleine billetjes, die moeten toch écht zacht en écht gezond blijven!

Daarom hebben wij onze 2 parade paardjes, Buttiezzz Daily & Buttiezzz Intense samengevoegd in een mooi Combi-Pakket zodat jij beide producten altijd bij de hand hebt. En dat ook nog eens voor een mooi prijsje.

  1. Met de Buttiezzz Daily babybillenspray in dit pakket kun je elke dag, bij elke luierwissel de billen in-sprayen met een op de babyhuid afgestemde crème voor de dagelijkse verzorging. Hiermee ondersteun je de huid om sterk te blijven. De crème herstelt de huid mede door hydratatie en de organic Calendula en Kamille. De zinkoxide in de crème zorgt voor voldoende bescherming.
  2. Voor de momenten dat de huid toch rood en beschadigd raakt, zit er Buttiezzz Intense in het pakket. Naast de huidverzorging zorgt extra zinkoxide voor extra bescherming van de huid.

Beide producten kunnen afwisselend gebruikt worden en ondersteunen elkaar.

Er zitten 2 Buttiezzz Daily en 2 Buttiezzz Intense in dit Combi-Pakket . De prijs voor dit pakket is ook écht de moeite waard: €23,95.

Een goede deal want het totaal pakket is goed voor minimaal 500 luierwisselingen, dus je kunt zeker 3 maanden vooruit met dit pakket.

Wil je het Combi-pakket Buttiezzz Daily en Buttiezzz Intense veilig bestellen en snel in huis hebben, dan kan dat gemakkelijk gemakkelijk hier.

En je weet waarom we dit doen; biekos wie luv joe. 🥰

Mutsch luv from us en tot de volgende blog,
BillyBob & Pebbels

Onze gratis kleurplaten. Je kunt ze hier direct downloaden.
Pak ze mee want ze zijn super leuk voor vanmiddag.

De beste zorg bij luieruitslag – handig & fijn!

Hier zijn wij heel trots op!