BillyBob & Pebbels — Christian & Judith

Wij zijn Christian & Judith en wij hebben voor de BillyBob & Pebbels producten lijn specifiek gekozen voor een product samenstelling die heel gericht en intensief de jonge huid verzorgt en kalmeert. Zonder toevoegingen die er niet in thuis horen; dus geen parabenen of andere conserveermiddelen en geen allergenen. Helemaal afgestemd op de jonge tere baby & peuter huid en de kwetsbare babybillen.

We maken van élk pakketje een feestje in een doosje. We hopen dat onze pakketjes met een lach worden geopend en dat onze producten met plezier worden gebruikt. En, we hopen op veel blije baby’s en peuters met gezonde en super zachte huidjes en billetjes.

Biekos wie luv joe 

De huid kalmeren is vooral bij baby’s en peuters van groot belang en erg prettig. Die kleintjes kunnen meestal nog maar op één manier aangeven dat ze ergens last van hebben en dat is huilen of krijsen.

Ze weten ook niet dat krabben de huid alleen maar meer verstoort en het probleem verergert.

Daarom hebben al onze BB&P producten de eigenschap om allereerst de huid te hydrateren en tot rust te brengen zodat er niet meer gekrabd wordt en er geen nieuwe korstjes meer ontstaan.

En kalmeren geeft al de eerste verlichting.

Als tweede is het zaak om de huid zacht en soepel te maken (en te houden) en om de huid de kans te geven om het herstel proces in gang te zetten.

Dat geeft de baby of peuter én mama en papa rust.

Droge en gevoelige huid

Natuurlijk zouden we willen dat onze producten het probleem van een droge en gevoelige huid bij de bron geheel op zouden kunnen lossen! Dat is niet mogelijk want een huid probleem is niet op te lossen met een crème-pje hier en daar. Maar wat onze crèmes wél kunnen doen is de huid de verzorging geven die het nodig heeft om zoveel mogelijk verlichting te bieden en om zélf te kunnen herstellen.

Elke huid heeft een zelfherstellend vermogen en zelf herstel kun je bespoedigen door de huid rust te geven, intensief te voeden en optimaal te hydrateren. En in het geval van jouw kleintje… niet met overdaad en (te) veel maar simpelweg kwalitatief en consequent.

Wij steken onze handen in het vuur voor onze BB&P producten en we vinden het fijn om onze kleine maar fijne producten lijn met jou en jouw kleintje te mogen delen.

Al onze ingrediënten zijn geselecteerd op bewezen kwaliteit

Een extra droge, schrale en gevoelige huid is al lastig genoeg. En al helemaal voor je kleintje. Daarom vinden wij het belangrijk om de huid niet ‘meer’ te belasten dan nodig is. Geen zweverig verhaal… niks geitenwollen sok… Gewoon realistisch en wat hoort bij deze tijd! Want het kan echt anders! Wij willen alleen het beste voor onszelf en voor onze kinderen. Daar hoort ook goede en bewuste huidverzorging bij. En niet de huidverzorging die ruikt naar karton of gras. Maar huidverzorging die naast een intensief voedende en hydraterende werking ook nog eens aangenaam, lekker, hygiënische en handig in gebruik is.

We schreven er hierboven al even over (en waar we ook nog eens super trots op zijn) is dat we al onze producten zoveel mogelijk ‘groen’ hebben kunnen maken! Al onze producten zijn gemaakt zonder allergenen, parabenen, conserveermiddelen of toegevoegde kunstmatige kleurstoffen.

Bewust en hygiënisch

Het gebruik van crème uit een tube of pot verhoogt het risico op contaminatie (vervuiling) van de inhoud van de pot en de kans op herbesmetting. Dat is logisch en dat komt omdat de pot of tube dagelijks open en dicht gaat en we met onze “vieze vingers”, waar eigenlijk altijd wel bacteriën op zitten, de inhoud van de pot of het tuitje van de tube aanraken en daardoor een dagelijkse dosis bacteriën achterlaten. Dat smeer je dan later weer samen met de crème op je huid.

Die bacteriën… daar komen we niet onder uit en is ook geen probleem, maar dat betekent wél dat er conserveermiddelen in een tube of pot moeten zitten om te zorgen dat de inhoud van de pot of tube wordt beschermd en onze bacteriën zich niet al te thuis gaan voelen en volop gaan vermenigvuldigen.

Geen ramp hoor… we overleven dat wel. Maar wat is de toegevoegde waarde van die conserveermiddelen voor de huid? Vindt onze (gevoelige) huid al deze toevoeging fijn en heeft ze er iets aan? Dus het zou fijn zijn als het zonder kan, toch?

Moraal van dit verhaal

Wat is nou de moraal van dit verhaal over bederf en bacteriën? Het was voor ons een belangrijke reden om te gaan werken zónder parabenen, conserveermiddelen of toegevoegde kunstmatige kleurstoffen. Ook de keuze voor allergenen vrije ingrediënten was bewust. Een crème in een pompspray flacon (hier hebben wij trouwens een patent op) is de oplossing. Want hierdoor zijn de bovengenoemde toevoegingen in onze body & billen producten hélémaal niet nodig.

Waarom niet, vraag je je nu af? Nou, al onze crèmes zitten in een pompspray flacon. Deze flacon maak je nooit open en de inhoud van de flacon raak je nóóit met je vieze vingers aan. De verstuiver laat ook geen crème achter.

Een bewuste keuze en heel hygiënisch dus! We weten zeker dat we hier veel mama’s en papa’s blij mee maken.

Oh wacht, nog meer te lezen — wij sprayen onze crèmes

Een spray flacon gebruiken en het product op-sprayen doen wij niet voor niets. Het is een belangrijk aspect voor ons en het is zo specifiek en uniek, we hebben er zelfs een patent op, zoals gezegd. Een patent op het sprayen van crème!

Wij hebben een patent op onze samenstellingen en manier van sprayen van crème! En dat maakt onze producten bijzonder.

Het ontwikkelen van een crème in sprayvorm hebben we om meerdere redenen gedaan. Al jaren werd er gepraat over hoe belangrijk het was om goede hygiëne toe te passen, maar al jaren steken we onze vingers in een pot met crème zonder er eigenlijk bij na te denken. Zelfs als de pot door meerdere mensen gebruikt wordt.

Dus hygiëne was een belangrijk aandachtspunt, maar ook gebruiksgemak, veiligheid en een doseer mogelijkheid. Omdat we toch een nieuwe basiscrème moesten gaan formuleren, waren naast deze aandachtspunten, hoge huidverzorgende en hydraterende eigenschappen voor de gevoelige baby en peuter huid ons uitgangspunt.

Lotion vs. crème

Zoals je weet is een lotion fijn omdat het lekker uit smeert en licht aanvoelt. Maar een lotion mist (vaak) heel wat aan voedende bestanddelen. Bestanddelen die de huid van jouw kindje juist wel kan gebruiken om de natuurlijke bescherming te kunnen behouden, zeker bij luieruitslag.

En je hebt vast ook wel ervaren dat een ‘normale’ crème te dik en vaak stug (en soms zelfs pijnlijk) is om uit te smeren op gevoelige babyhuid en billetjes. Daar bovenop kan een dikke laag vette crème zelfs niet door de huid worden opgenomen. Je kindje blijft dan zitten met een vettige en plakkerige crème op de huid, die onder de crème broeierige en zelfs wat nattige blijft. Daar gaat dan vervolgens kleding of een luier overheen. En dat kan ook weer tot roodheid, bultjes en luieruitslag leiden.

Hoe doen wij dat?

Wij werken met onze eigen unieke technologie (het patent) die het mogelijk maakt een crème (bijna elke crème) in sprayvorm te maken.

Je zal denken, dat is er toch al? Maar dat is niet zo. Als er al een verzorgingsproduct in een spray vorm te verkrijgen is, is dat geen crème maar een lotion. Of het is een spray die onder gas of luchtdruk wordt aangebracht.

Al onze huidverzorgingsproducten zijn echt volle, voedende crèmes. Crèmes waarin alle verzorgende en beschermende eigenschappen zijn behouden.

En tegelijkertijd zijn de producten zo licht en smeerbaar als een lotion, worden ze snel en goed opgenomen door de huid. Zonder afsluiting van de huid en de stugheid en het vettige, broeierige gevoel op de huid.

Dat is de kracht van onze producten

Wij gebruiken ook een hele specifieke verstuiver. Deze is samen met de samenstelling uniek voor ons. Deze verstuiver zit op elke spray flacon en sprayt een perfect gedoseerd dun en verzorgend laagje crème op de huid. De spray flacon is met één hand te gebruiken en dat is natuurlijk ook heel handig, want je hebt daardoor altijd een hand vrij.

Je hoeft na het op-sprayen de crème niet meer uit te smeren of in te wrijven. Dat mag natuurlijk wel… (want lekker smeren en vertroetelen is natuurlijk wel heel erg fijn) maar het hoeft niet. En dat is bij heftige luieruitslag en bij een schrale en gevoelige huid ook heel fijn voor je kleintje. Dan kun je in tijden van grote gevoeligheid van de huid optimale verzorging bieden zonder de huid extra te irriteren en te belasten. Zodra de huid gekalmeerd is kun je weer naar hartenlust inwrijven en knuffelen!

“Super goede snelle service, echt een cadeautje wat je thuis ontvangt, vrolijk in crêpe papier verpakt, kleurplaten opgerold voor ons kindje, 2 kleine mini sprays er gratis bij in, en een persoonlijk hand geschreven kaartje… De volgende dag in huis en de Intense spray werkt super goed wanneer ze tandjes krijgt en haar billetjes kapot gaan. Echt in 1 woord geweldig!”

Wendy, mama

“Wat een ontzettend fijne spray als je niet onnodig aan de mega pijnlijke billen van je baby wilt zitten bij luieruitslag. Het gekrijs bij het schoonmaken zorgt al voor buikpijn, gelukkig kan je weer een beetje ademhalen bij het sprayen. Binnen 2 dagen was de ergste luieruitslag weg.”

Inge, mama

“Zeer fijn product! Ook fijn om mee te geven naar het kdv. Niet allemaal met de vingers er aan maar gewoon sprayen en klaar!”

Samantha, mama

“Een cadeautje om uit te pakken! Daarnaast een extra attente inhoud met kleurplaten en ‘proefmonsters’ van hetgeen ik kocht! Tot nu toe een erg prettig product, zeker als het allemaal ernstig rood is! Chapeau voor deze ondernemers!”

Cindy ⭐⭐⭐⭐⭐, mama

“Heel snel mijn pakketje ontvangen; het leek wel een verrassingspakket! Mooi verpakt en met extraatjes! Ik werd er helemaal blij van 😃! Nu ongeveer 4x de billenzalfspray getest en mijn bijna jarige dochtertje is er super blij mee, billetjes zijn niet meer rood! En ik hou mijn handen schoon, heel praktisch! Ik wou dat ik het eerder had ontdekt!”

Jorien, mama

“De Buttiezzz babybillen crème spray is een super fijne billen spray die een dun beschermlaagje aanbrengt op de tere billetjes. Een keer sprayen en klaar! Ik ben fan en mijn kraamgezinnen worden er ook blij van.”

Marja, kraamverzorgende

“Mooie prijzen, snelle service. Leuk ingepakt en zelfs een december cadeautje.”

Simone ⭐⭐⭐⭐⭐, mama

“Heldere, duidelijke omschrijving van de producten. Snelle levering en een cadeautje om uit te pakken! De extraatjes zijn een hele leuke en handige verrassing!”

Marloes, mama

“Super snel en heel attent! Levering raakte kwijt en werd gelijk opgelost!”

Esther ⭐⭐⭐⭐⭐, mama

“Mijn dochter is helemaal opgeknapt! Haar huid zal altijd een ‘probleem’ blijven maar ik kan haar in ieder geval elke dag verlichting geven. Haar huid was altijd erg droog en schraal. Daar merkt ze nu niets meer van. Heel blij mee!”

Anita, mama

“Het is echt een super product! Mijn zoontje is verkouden, maar slaapt nu bijna de hele nacht door, door Breathiezzz en wordt nog maar 1 keer wakker door loopneus. Even 5 min met hem zitten en hij slaapt voor de rest van de nacht ook lekker. Met neusspray en ander product nog nooit gehad. Heel blij mee!”

Mandy, mama

“DHL had niet geleverd, pakje lag nog ergens bij een depot. Snelle reactie en ze stuurde meteen een nieuw pakketje! Goede service dus en als kado kleurplaten en handige kleine flesjes voor de billen erbij.”

Vicky ⭐⭐⭐⭐⭐, mama

“De Buttiezzz spray heeft echt top gewerkt! Billetjes zijn gelukkig bijna weer de oude, geen open plekjes meer. Fijn dat jullie spray bestaat!”

Laura, mama

“Super snel en heel attent! Levering raakte kwijt en werd gelijk opgelost!”

Yvette, mama

“Prettige sfeer, goed product, en in een eventueel contact of je elkaar al jaren kent. Voor mij een van de top 5 webwinkels.”

Carel

“Heel blij met BillyBob en Pebbels, heel lang gezocht naar een goede billenspray. En deze zijn echt goed, wij zijn om 👍🏼👍🏼👶🏼👶🏼”

Lisa, mama

“Heel leuk verpakt met een persoonlijk berichtje erbij! Zat ook een extra monster bij waar ik een andere mamma met een baby’tje met luieruitslag weer blij mee heb kunnen maken. Ik ben erg tevreden met de bestelling, het product zelf en het persoonlijke bericht wordt erg gewaardeerd! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij andere moeders!!”

Joyce, mama

“Makkelijk te bestellen. Zeer snelle service, persoonlijk kaartje bij de bestelling! Erg leuk!”

Natasja, mama

“Een super leuk pakketje mogen ontvangen van jullie. Ik ben er heel erg blij mee. En de billenspray is super fijn. De roodheid is de volgende dag een stuk minder. Heel erg bedankt nogmaals!”

Bertina, mama

“Heel gemakkelijk zo’n spray, al dacht ik in het begin dat het te dun was. Maar het resultaat was erg snel te zien en te merken. Ik gebruik het nu dagelijks bij elke verschoning. Top!”

Carin, mama van Alex

“Snelle, persoonlijke en vriendelijke service! Prettige producten, echt een aanrader.”

Priscilla, mama

“Mijn baby heeft erg veel last van luieruitslag. Sinds ik Buttiezzz Intense gebruik herstelt de huid veel sneller!”

Martine, mama van Liam

“Snelle levering en uitstekende producten!
Ik gebruik de billenspray en ik wil nooit weer anders!

Louise

“Wat een feest om de doos open te maken! Wat leuk ingepakt en bedankt voor het heerlijk cadeau Judith en Christian!
Mijn oudste dochter begon gelijk te kleuren op de mooie kleurplaten dankjewel!”

Denise, mama

“Mooie en fijne producten, snelle levering en goede service!”

Kimberley, mama

“Snelle service en onwijs klantvriendelijk! De pakketjes zijn een feestje op zich! Heel blij dat er nog een billenspray met zinkoxide te krijgen is voor een hele mooie prijs!”

Mandy, mama

“Wat een verrassing om zo een leuk pakketje binnen te krijgen van BillyBob & Pebbels! Een cadeautje op zich wat ik niet had verwacht! Super leuk, een zonnestraaltje extra vandaag.”

Bea, mama

“Het artikel werkt fijn en geen klonten in de spray. Ik ben erg tevreden over de service en het product. Het handgemaakte briefje erbij maakt het ook erg leuk.”

Chantal, mama

“Net mijn bestelling binnen gehad en wat een feestje om uit te pakken, geweldig! Van de week Judith ontmoet en wat een onwijs leuke vrouw. Er zit zoveel liefde en passie in dit bedrijf. Helemaal top!! Xxx”

Gina, mama & eigenaresse baby spa

“Het artikel was heel leuk verpakt met goede informatie en tekening voor de kinderen echt super leuk om zo je pakketje open te maken. Een daarbij is het product super makkelijk in gebruik en goed. Helemaal top! Super goed product en zeer leuk verpakt werd er enorm vrolijk van toen ik het open maakte.”

Yvette, mama

“Vandaag een super leuk pakketje mogen ontvangen. Een feest om uit te pakken! Met 3 kleine kinderbilletjes is de spray echt een uitkomst. We gaan ze met veel plezier gebruiken!”

Petra, mama

“Super lief geschreven kaartje erbij en snel geleverd. Aanrader!”

Marjon, mama

“Wat een leuk pakket kwam er net binnen! Mooi ingepakt, extra “kado’tjes” erbij…super! Heel hartelijk bedankt. Ik ga het in mijn opvang introduceren.”

Mirjam, mama

Mam, pap, opa, oma, tante en oom — voor wie ben je op zoek?

We hebben héérlijke producten en mooie kraam cadeaus — super fijn om te krijgen én om te geven (ook aan jezelf).