BillyBob & Pebbels
♥ baby’s, peuters & mama’s

Mam! Pap! Je zit hier goed hoor!

Ben jij de mama of papa van een baby of peuter met luieruitslag of een (extra) droge en geïrriteerde huid? Dan zit je hier goed! Want onze BillyBob & Pebbels – baby & peuter body & billen care producten zijn speciaal gemaakt voor de jonge en tere baby huid en baby billetjes. Met de hele BP&P producten lijn kun jij doelgericht, dagelijks en preventief, de (extra) gevoelige, droge, trekkerige, schrale en geïrriteerde huid & billetjes van je lieve kleine poeperd verzorgen. En dan ook nog eens op zo natuurlijk mogelijke manier!

 BillyBob & Pebbels

Waterpokken- jeukende en geïrriteerde huid-poxiezzz-billybobpebbels

BillyBob & Pebbels Baby & Peuter Body & Billen Care

Wij zijn Christian & Judith en wij hebben voor onze BillyBob & Pebbels Baby & Peuter Body & Billen Care (jee, wat is dat eigenlijk een mond vol) specifiek gekozen voor een product samenstelling die heel gericht en intensief de jonge huid verzorgt en kalmeert. Zonder toevoegingen die er niet in thuis horen.

De huid kalmeren is vooral bij baby’s en peuters van groot belang. Zij kunnen maar op één manier aangeven dat ze ergens last van hebben en dat is huilen of krijsen. Ze weten ook niet dat krabben de huid alleen maar meer verstoort en het probleem verergert. Daarom hebben al onze BB&P producten de eigenschap om allereerst de huid te hydrateren en tot rust te brengen zodat er niet meer gekrabd wordt en er geen nieuwe korstjes meer ontstaan. Want dat geeft al de eerste verlichting!

Als tweede is het zaak om de huid zacht en soepel te maken (en te houden) en om de huid de kans te geven om het herstel proces in gang te zetten. Wanneer dat gebeurt wordt er vooruitgang geboekt en kunnen baby/peuter en mama/papa weer blij zijn!

De huid moet kunnen herstellen. Ja, ook die van jouw kleintje

Natuurlijk zouden we willen dat onze producten het probleem van een droge en gevoelige huid bij de bron geheel op zouden kunnen lossen! Dat is niet mogelijk want een huid probleem is niet op te lossen met een crème-pje hier en daar. Maar wat onze crèmes wél kunnen doen is de huid de verzorging geven die het nodig heeft om zoveel mogelijk verlichting te bieden en om zélf te kunnen herstellen.

Elke huid heeft een zelfherstellend vermogen en zelf herstel kun je bespoedigen door de huid rust te geven, intensief te voeden en optimaal te hydrateren. En in het geval van jouw kleintje… niet met overdaad en (te) veel maar simpelweg kwalitatief en consequent.

Wij steken onze handen in het vuur voor onze BB&P Baby & Peuter Body Care en Baby & Peuter Billen Care. En we zijn trots onze kleine maar fijne producten lijn met jou en jouw kleintje te delen.

Luieruitslag-gevoelige, rode en geïrriteerde billetjes-buttiezzz-billybobpebbels

Goede & kwalitatieve ingrediënten (geen rotzooi)

Een extra droge, schrale en gevoelige huid is al lastig genoeg. En al helemaal voor je kleintje. Daarom vinden wij het belangrijk om de huid niet ‘meer’ te belasten dan nodig is. Geen zweverig verhaal… niks geitenwollen sok… Gewoon realistisch en wat hoort bij deze tijd! Want het kan echt anders! Wij willen alleen het beste voor onszelf en voor onze kinderen. Daar hoort ook goede en bewuste huidverzorging bij. En niet de huidverzorging die ruikt naar karton of gras. Maar huidverzorging die naast een intensieve en helende werking ook nog eens aangenaam, lekker, hygiënische en handig in gebruik is.

We schreven er hierboven al even over (en waar we ook nog eens super trots op zijn) is dat we al onze producten zoveel mogelijk ‘groen’ hebben kunnen maken! Al onze producten zijn gemaakt zonder allergenen, parabenen, conserveermiddelen of toegevoegde kunstmatige kleurstoffen.

Hygiënisch & bewust (geen bederf)

Het gebruik van crème uit een tube of pot verhoogt het risico op contaminatie (vervuiling) van de inhoud van de pot en de kans op herbesmetting. Dat is logisch en dat komt omdat we met onze “vieze vingers”, waar eigenlijk altijd wel bacteriën opzitten, de inhoud van de pot of  tuitje van de tube aanraken en daardoor een dagelijkse dosis bacteriën achterlaten. Die bacteriën… daar komen we niet onder uit en is ook geen probleem, maar dat betekent wél dat er conserveermiddelen in een tube of pot moeten zitten om te zorgen dat onze bacteriën zich niet al te thuis gaan voelen en gezinsuitbreiding gaan hebben. Geen ramp hoor… we overleven dat wel. Maar al deze toevoeging zijn voor een gevoelige huid gewoon te veel en niet fijn. Want die conserveermiddelen heeft de huid helemaal niet nodig en daar doet de huid ook niets mee. Dus waarom zou je het dan wel op je huid smeren?

Oók is het zo dat een pot gemakkelijk zuurstof toelaat. Zuurstof is de reden dat een product op den duur bederft. Dus ook daar moet een conserveermiddel aan te pas komen om dat rottingsproces tegen te gaan.

Moraal van dit verhaal

Wat is nou het moraal van dit verhaal: dit was voor ons een belangrijke reden om te gaan werken zónder allergenen, parabenen, conserveermiddelen of toegevoegde kunstmatige kleurstoffen. Ons patent (crème in sprayvorm) geeft de oplossing! Want de bovengenoemde toevoegingen zijn in onze body & billen producten hélémaal niet nodig.

Waarom niet, vraag je je nu af? Nou, omdat onze producten in sprayvorm zijn en dus in een sprayflacon zitten. De inhoud van de flacon komt nóóit in aanraking met je vieze vingers of met je huid. En… er komt ook géén zuurstof bij de crème waardoor ook er ook geen ‘bederf’ kan optreden.

Voor ons een enorme win win… WIN! Want we weten zeker dat we hier veel mama’s en papa’s blij mee maken!

Waterpokken-poxiezzz-luieruitslag-buttiezzz-billybobpebbels

Oh wacht, nog meer te lezen… Wij sprayen onze crèmes!

Een spray flacon gebruiken en het product op-sprayen doen wij niet voor niets. Het is een belangrijk aspect voor ons en het is zo specifiek en uniek, we hebben er zelfs een patent op. Een patent op het sprayen van crème!

Wij hebben een patent op het sprayen van crème!

Een crème in sprayvorm maken hebben we gedaan met een reden, of eigenlijk, meerdere redenen.

We denken daarmee niet alleen aan herstel en intensieve verzorging van de gevoelige baby en peuter huid maar ook aan veiligheid, gemak, hygiëne en gebruik voor mama’s en papa’s.

Lotion vs. crème

Zoals je weet is een lotion fijn omdat het lekker uit smeert en licht aanvoelt. Maar een lotion mist (vaak) heel wat aan voedende bestanddelen. Bestanddelen die de huid van jouw kindje juist wel kan gebruiken om de natuurlijke bescherming te kunnen behouden, zeker bij luieruitslag.

Zoals je vast ook wel hebt ervaren is een ‘normale’ crème dik en vaak stug (en soms zelfs pijnlijk) om uit te smeren op gevoelige babyhuid en billetjes. Een dikke laag vette crème kan niet door de huid worden opgenomen. Je kindje blijft dan zitten met een vettige, plakkerige, broeierige en nattige huid. Daar gaat dan vervolgens kleding of een luier overheen. En dat kan ook weer tot roodheid, bultjes en luieruitslag leiden.

Hoe doen wij dat dan?

Wij werken met onze eigen unieke technologie (het patent) die het mogelijk maakt een crème (bijna elke crème) in sprayvorm te maken.

Je zal denken, dat is er toch al? Maar dat is niet zo. Als er al een verzorgingsproduct in een spray vorm te verkrijgen is, is dat geen crème maar een lotion. Of het is een spray die onder gas of luchtdruk wordt aangebracht.

Al onze huidverzorgingsproducten zijn echt volle, voedende crèmes. Crèmes waarin alle verzorgende en beschermende eigenschappen zijn behouden.

En tegelijkertijd zijn de producten zo licht en smeerbaar als een lotion, worden ze snel en goed opgenomen door de huid. Zonder afsluiting van de huid en de stugheid en het vettige, broeierige gevoel op de huid.

Luieruitslag-gevoelige, rode en geïrriteerde billetjes-buttiezzz-billybobpebbels

Dat is de kracht van onze producten

Wij gebruiken ook een hele specifieke verstuiver. Deze is samen met de samenstelling uniek voor ons. Deze unieke verstuiver zit op elke spray flacon en sprayt een perfect gedoseerde dunne en verzorgende laag crème die je direct op de huid kunt sprayen. De spray flacon is met één hand te gebruiken en dat is natuurlijk ook heel handig.

Je hoeft na het op-sprayen de crème niet meer uit te smeren of in te wrijven. Dat mag natuurlijk wel… (want lekker smeren en vertroetelen is natuurlijk wel heel erg fijn) maar het hoeft niet. En dat is bij heftige en pijnlijke luieruitslag en bij een schrale en gevoelige huid ook heel fijn voor je kleintje. Dan kun je in tijden van grote gevoeligheid van de huid optimale verzorging bieden zonder de huid extra te irriteren en belasten. Zodra de huid weer gekalmeerd is kun je weer je inwrijven en knuffelen naar hartenlust!

Gratis kleurplaten! Hier kun je ze direct downloaden!
Pak ze mee voor vanmiddag!

We maken van élk pakketje een feestje in een doosje!

We hopen dat onze pakketjes met een lach worden geopend en dat onze producten met plezier worden gebruikt. En, we hopen op veel blije baby’s en peuters met gezonde en super zachte huidjes en billetjes!

 BillyBob & Pebbels