BillyBob & Pebbels
♥ baby’s, peuters & mama’s

Mam! Pap! Je zit hier goed hoor!

Ben jij de mama of papa van een baby of peuter met luieruitslag of een (extra) droge en geïrriteerde huid? Dan zit je hier goed! Want onze BillyBob & Pebbels – baby & peuter body & billen care producten zijn speciaal gemaakt voor de jonge en tere baby huid en baby billetjes. Met de hele BP&P producten lijn kun jij doelgericht, dagelijks en preventief, de (extra) gevoelige, droge, trekkerige, schrale en geïrriteerde huid & billetjes van je lieve kleine poeperd verzorgen. En dan ook nog eens op zo natuurlijk mogelijke manier!

 BillyBob & Pebbels

Waterpokken- jeukende en geïrriteerde huid-poxiezzz-billybobpebbels

BillyBob & Pebbels Baby & Peuter Body & Billen Care

Wij zijn Christian & Judith en wij hebben voor onze BillyBob & Pebbels Baby & Peuter Body & Billen Care (jee, wat is dat eigenlijk een mond vol) specifiek gekozen voor een product samenstelling die heel gericht en intensief de jonge huid verzorgt en kalmeert. Zonder toevoegingen die er niet in thuis horen.

De huid kalmeren is vooral bij baby’s en peuters van groot belang. Zij kunnen maar op één manier aangeven dat ze ergens last van hebben en dat is huilen of krijsen. Ze weten ook niet dat krabben de huid alleen maar meer verstoort en het probleem verergert. Daarom hebben al onze BB&P producten de eigenschap om allereerst de huid te hydrateren en tot rust te brengen zodat er niet meer gekrabd wordt en er geen nieuwe korstjes meer ontstaan. Want dat geeft al de eerste verlichting!

Als tweede is het zaak om de huid zacht en soepel te maken (en te houden) en om de huid de kans te geven om het herstel proces in gang te zetten. Wanneer dat gebeurt wordt er vooruitgang geboekt en kunnen baby/peuter en mama/papa weer blij zijn!

De huid moet kunnen herstellen. Ja, ook die van jouw kleintje

Natuurlijk zouden we willen dat onze producten het probleem van een droge en gevoelige huid bij de bron geheel op zouden kunnen lossen! Dat is niet mogelijk want een huid probleem is niet op te lossen met een crème-pje hier en daar. Maar wat onze crèmes wél kunnen doen is de huid de verzorging geven die het nodig heeft om zoveel mogelijk verlichting te bieden en om zélf te kunnen herstellen.

Elke huid heeft een zelfherstellend vermogen en zelf herstel kun je bespoedigen door de huid rust te geven, intensief te voeden en optimaal te hydrateren. En in het geval van jouw kleintje… niet met overdaad en (te) veel maar simpelweg kwalitatief en consequent.

Wij steken onze handen in het vuur voor onze BB&P Baby & Peuter Body Care en Baby & Peuter Billen Care. En we zijn trots onze kleine maar fijne producten lijn met jou en jouw kleintje te delen.

Luieruitslag-gevoelige, rode en geïrriteerde billetjes-buttiezzz-billybobpebbels

Goede & kwalitatieve ingrediënten (geen rotzooi)

Een extra droge, schrale en gevoelige huid is al lastig genoeg. En al helemaal voor je kleintje. Daarom vinden wij het belangrijk om de huid niet ‘meer’ te belasten dan nodig is. Geen zweverig verhaal… niks geitenwollen sok… Gewoon realistisch en wat hoort bij deze tijd! Want het kan echt anders! Wij willen alleen het beste voor onszelf en voor onze kinderen. Daar hoort ook goede en bewuste huidverzorging bij. En niet de huidverzorging die ruikt naar karton of gras. Maar huidverzorging die naast een intensieve en helende werking ook nog eens aangenaam, lekker, hygiënische en handig in gebruik is.

We schreven er hierboven al even over (en waar we ook nog eens super trots op zijn) is dat we al onze producten zoveel mogelijk ‘groen’ hebben kunnen maken! Al onze producten zijn gemaakt zonder allergenen, parabenen, conserveermiddelen of toegevoegde kunstmatige kleurstoffen.

Hygiënisch & bewust (geen bederf)

Het gebruik van crème uit een tube of pot verhoogt het risico op contaminatie (vervuiling) van de inhoud van de pot en de kans op herbesmetting. Dat is logisch en dat komt omdat we met onze “vieze vingers”, waar eigenlijk altijd wel bacteriën opzitten, de inhoud van de pot of  tuitje van de tube aanraken en daardoor een dagelijkse dosis bacteriën achterlaten. Die bacteriën… daar komen we niet onder uit en is ook geen probleem, maar dat betekent wél dat er conserveermiddelen in een tube of pot moeten zitten om te zorgen dat onze bacteriën zich niet al te thuis gaan voelen en gezinsuitbreiding gaan hebben. Geen ramp hoor… we overleven dat wel. Maar al deze toevoeging zijn voor een gevoelige huid gewoon te veel en niet fijn. Want die conserveermiddelen heeft de huid helemaal niet nodig en daar doet de huid ook niets mee. Dus waarom zou je het dan wel op je huid smeren?

Oók is het zo dat een pot gemakkelijk zuurstof toelaat. Zuurstof is de reden dat een product op den duur bederft. Dus ook daar moet een conserveermiddel aan te pas komen om dat rottingsproces tegen te gaan.

Moraal van dit verhaal

Wat is nou het moraal van dit verhaal: dit was voor ons een belangrijke reden om te gaan werken zónder allergenen, parabenen, conserveermiddelen of toegevoegde kunstmatige kleurstoffen. Ons patent (crème in sprayvorm) geeft de oplossing! Want de bovengenoemde toevoegingen zijn in onze body & billen producten hélémaal niet nodig.

Waarom niet, vraag je je nu af? Nou, omdat onze producten in sprayvorm zijn en dus in een sprayflacon zitten. De inhoud van de flacon komt nóóit in aanraking met je vieze vingers of met je huid. En… er komt ook géén zuurstof bij de crème waardoor ook er ook geen ‘bederf’ kan optreden.

Voor ons een enorme win win… WIN! Want we weten zeker dat we hier veel mama’s en papa’s blij mee maken!

Waterpokken-poxiezzz-luieruitslag-buttiezzz-billybobpebbels

Oh wacht, nog meer te lezen… Want wij SPRAYEN!

Onze producten zitten dus in een sprayflacon. En een spray flacon gebruiken en het product opsprayen doen wij niet voor niets!

We hebben er zelfs een patent op! Jazeker, op het sprayen van crème! Een crème in sprayvorm maken hebben we gedaan met een reden, of eigenlijk, meerdere redenen. We hebben dat gedaan omdat wij niet alleen denken aan herstel en intensieve verzorging van de gevoelige baby & peuter huid maar óók aan veiligheid, gemak, hygiëne en gebruik voor mama’s & papa’s!

Zoals je weet, een lotion is fijn… maar een lotion mist heel wat aan voedende bestanddelen. Bestanddelen die jouw kleine (die met een extra droge en gevoelige huid) hard nodig heeft. Zoals je ook weet, een ‘normale’ crème is dik en soms stug en pijnlijk om uit te smeren op de al zo gevoelige baby huid en billetjes. Een dikke laag crème trekt ook niet altijd (eigenlijk nooit) goed in. Je kleine poeperd blijft dan zitten met een vettige, plakkerige, broeierige & nattige huid. En daar gaat dan ook nog eens kleding of een luier overheen. Yup! Je voelt h’m aankomen! Irritatie, bultjes en luieruitslag. Dat wordt weer een nacht niet slapen… met zicht op een vermoeiende dag en een verdrietig kind.

Hoe hebben wij dat nou zo goed mogelijk proberen op te vangen? Wij werken met de technologie (die van dat patent) die het mogelijk maakt een crème in sprayvorm te maken. Daardoor zijn al onze baby & peuter producten crèmes met daarbij alle verzorgende, voedende en beschermende eigenschappen en kwaliteiten van een goede, kwalitatieve lekkere verzorgende en voedende crème. En tegelijkertijd zijn de producten zo licht en smeerbaar als een lotion en worden ze snel en goed opgenomen door de huid. En… zonder de stugheid en het vettige, broeierige gevoel op de huid.

De unieke verstuiver op elke sprayflacon sprayt een perfect gedoseerde dunne en verzorgende laag crème die je direct op de huid kunt sprayen. Je hoeft de crème vervolgens niet meer uit te smeren of in te wrijven. De spray flacon is met één hand te gebruiken en dat is natuurlijk ook heel handig! Uitsmeren en inwrijven mag wel… (want lekker smeren en vertroetelen is natuurlijk wel heel erg fijn) maar het hoeft niet. En dat is bij heftige en pijnlijke luieruitslag en bij een schrale en gevoelige huid ook heel fijn voor je mini you! Dan kun je in tijden van grote gevoeligheid van de huid optimale verzorging bieden zonder de huid extra te irriteren en belasten. Zodra de huid weer gekalmeerd is mag je inwrijven en knuffelen naar hartenlust! Honderdduizenden flesjes over de hele wereld verspreid zijn hier al voor gebruikt.

Luieruitslag-gevoelige, rode en geïrriteerde billetjes-buttiezzz-billybobpebbels

Gratis kleurplaten! Hier direct downloaden zónder inschrijving!
Pak ze mee voor vanmiddag!

Klik hier voor de kleurplaten!

We maken van élk pakketje een feestje in een doosje!

We hopen dat onze pakketjes met een lach worden geopend en dat onze producten met plezier worden gebruikt. En, we hopen op veel blije baby’s en peuters met gezonde en super zachte huidjes en billetjes!

 BillyBob & Pebbels