Gratis kleur- en voorleesboekje

 0,00

Gratis kleur – en voorleesboekje

We hebben wat leuks! Een gratis kleur- en voorleesboekje.  Speciaal voor jou en je kleintje. Omdat we vinden dat aandacht en tijd met elkaar belangrijk is. Aandacht en tijd die wij ook aan onze BillyBob & Pebbels producten lijn geven en aan alle pakketjes die we inpakken.

Laat je kleintje de tekeningen in het boekje inkleuren. Leg alle blaadjes, in juiste volgorde op elkaar en vouw het dubbel tot een leuk en mooi leesboekje. Gebruik het boekje om voor het slapen gaan aan je kleintje voor te lezen met zijn/haar eigen gekleurde tekeningen. En gebruik je fantasie om elke keer je eigen draai aan het verhaal te geven.

 

Categorie:

Beschrijving

Na het afrekenen kun je het boekje direct downloaden vanuit MIJN ACCOUNT > DOWNLOADS. Lekker makkelijk en ongecompliceerd. Houden we van.

  • Je kunt het kleur- & voorleesboekje dubbelzijdig uitprinten
  • Print het boekje zo vaak je maar wilt
  • Laat je kleintje de tekeningen in het boekje inkleuren
  • Leg alle blaadjes, in juiste volgorde op elkaar
  • En vouw het dubbel tot een leuk en mooi boekje
  • Gebruik het boekje om voor het slapen gaan aan je kleintje voor te lezen met zijn/haar eigen gekleurde tekeningen. En gebruik je fantasie om elke keer je eigen draai aan het verhaal te geven.

Wij hebben dit boekje met veel liefde en plezier gemaakt. Zelf bedacht, geschreven, opgemaakt en uitgewerkt.

  • Christian is namelijk de schrijf kabouter van casa BB&P. Het kan soms even duren, maar zodra de inspiratie toeslaat rollen de woorden uit z’n pen en komt er geen einde aan!
  • Ik (Judith) ben de design kabouter van casa BB&P. Een dag niets ontworpen, is een dag niet geleefd! Als ik maar iets moois, leuks of aparts kan maken. Dan ben ik toch echt het gelukkigst! Ik kan dan ook bijna niet wachten totdat Christian weer iets heeft geschreven… dan kan ik er namelijk weer wat leuks van maken!
  • Samen zijn we het gouden team en elke week bedenken we weer nieuwe dingen waarmee we papa’s, mama’s, baby’s en peuters blij kunnen maken. Zo ook met dit leuke, kleine en fijne kleur- & voorleesboekje!

Biekos wie lof joe,
BillyBob & Pebbels ❤️

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gratis kleur- en voorleesboekje” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Titel

Ga naar de bovenkant