Wij zijn Christian & Judith — en wij houden van persoonlijk

Wat we erg leuk en fijn vinden, en echt “ons ding” is, is dat we gewoon alles zelf doen. We doen, bedenken, ontwerpen, maken, bouwen, plakken, snijden en knippen alles zelf. Dat vinden we leuk en daar krijgen we een enorme kick van. Steeds weer wat nieuws bedenken onder het koken en alles aan de keuken tafel verder ten uitvoer brengen, in kleine maar gestage stapjes, is een droom die uitkomt.

We vinden het ook heel fijn om samen te werken. Dat doen we eigenlijk het liefst. BillyBob & Pebbels maakt een groot onderdeel uit van ons dagelijkse gedoetje. We doen altijd alle communicatie met mama’s en papa’s zelf. We onderhouden onze site en social media en maken onze kaarten en promotie materialen zelf en we snijden ze ook zelf op maat. We pakken de pakketjes zelf en met liefde in én brengen ze ook zelf naar de post.

Waarom? Omdat de tere baby huid ons nauw aan het hart ligt en we een merk willen aanbieden waaraan je kan zien én voelen dat er door ons zelf aandacht aan wordt besteedt. We willen ook dat je kan voelen dat wij er trots op zijn en in de kwaliteit van onze producten geloven. We willen je óók, ondanks dat we een online business hebben, zo veel mogelijk persoonlijke aandacht geven, spontaan en met liefde en plezier.

Mutsch luv from us,
BillyBob & Pebbels 🥰 Christian & Judith

Christian is het brein achter BillyBob & Pebbels

Ik heb een passie voor mooie producten. Dat is heel breed, dat klopt. Maar zo bedoel ik het ook. Want een mooi product kan voor mij zijn: een product wat van goede kwaliteit is, wat heel duurzaam is, wat erg mooi gemaakt is, waar over nagedacht is, innovatief is of waar echt een technisch hoogstandje voor gebruikt is. Of als het product eigenlijk zo simpel is, maar daardoor uitermate functioneel is.

Ik hou ook van mooie producten die een waterdicht concept hebben, die mijn leven nét even wat makkelijker maken, waar passie vanaf straalt, wat met liefde is gemaakt en waar je al blij van wordt wanneer je er naar kijkt.

En iets mooi vinden, is altijd persoonlijk en berust vaak ook op ervaring. Zo werkt dat ook met huidverzorgingsproducten. Wat voor de een hét product is en dé oplossing voor het probleem is, kan voor de ander geheel oninteressant zijn. Dat is natuurlijk logisch, want wanneer je zelf een probleem huid hebt kijk je anders naar huidverzorging dan wanneer je dat niet hebt. En al helemaal wanneer het je eigen kinderen betreft.

Daarom ben ik erg blij dat wij al jaren bezig zijn met het effectief verzorgen van de huid én van de behandeling van luieruitslag bij baby’s en peuters.

Huid & billetjes — internationaal

Wij verzorgen inmiddels de huid en billetjes van vele nationaliteiten en we zijn dan ook erg verheugd onze BillyBob & Pebbels producten lijn nu zelf in Nederland & België aan de baby en peuter te brengen. We hebben als doel gesteld om nooit het probleem te verdoezelen maar om het zelfherstellend vermogen van de jonge en gevoelige huid te blijven stimuleren. En dat maakt BillyBob & Pebbels voor mij geen mooi product… maar een prachtig product. En daar ben ik dan ook heel trots op.

Judith is de creatieve nerd van BillyBob & Pebbels

Ik ben webdesigner, online entrepreneur en creatieve nerd. Ik ben in mijn nopjes wanneer ik mag ‘creëren’ en kennis mag overdragen. Geef me 2 woorden en ik maak er een heel verhaal van. Geef me een visual en ik zet het met toeters en bellen online voor je. Geef me een dag en ik leer je veel… heel veel.

Ik ben een ervaringsdeskundige wanneer het gaat om een droge en gevoelige huid. Al zolang ik het me kan herinneren heb ik psoriasis en een huid die een eigen leven leidt. Van alles geprobeerd… van behandelingen gewikkeld in olijfolie en teer baden tot aan parergische therapie. En alles er tussen in. En dat is als jong kind niet leuk. Ook omdat ik er niets mee opschoot.

Ik heb wat traantjes gelaten. Niet alleen van de pijn maar ook omdat ik er veel opmerkingen over kreeg. Ik weet nu dat een ‘probleem’ huid niet te onderdrukken valt. Maar er valt wel iets aan te doen en mee te leven.

Voor mij is goede huid verzorging al sinds ik me herinner onderdeel van mijn dag. De producten van BillyBob & Pebbels zijn gemaakt voor alle jonge mensjes, ook voor hen die nu al met huidproblemen moeten omgaan. We kunnen de pijn en irritatie niet 100% wegnemen maar we kunnen het (gelukkig) wel verzachten.

Mam, pap, opa, oma, tante en oom — voor wie ben je op zoek?

We hebben héérlijke producten en mooie kraam cadeaus — super fijn om te krijgen én om te geven (ook aan jezelf).