Kraampakket Super mama

 29,95

Ons Super Mama Kraampakket  is een knuffel feest voor mama en baby!

Dit pakket is hééééééérlijk en vertroetelig! (Ja, dat is in casa BB&P gewoon een woord en gebruiken we dagelijks). Ons Super Mama Kraampakket is een cadeau voor het kleine wondertje én voor mama. Vier (4) heerlijke huidverzorgingsproducten om het jonge baby huidje én het huidje van mama optimaal te verzorgen en te vertroetelen. Het is knuffelen tot en met!

En omdat mama en baby best in het zonnetje gezet mogen worden, hebben we dit pakket een heel zonnig prijsje gegeven.

Ons Super Mama Kraampakket bevat:

  • 1 x Bodiezzz baby
  • 1 x Handiezzz baby
  • 1x Bodiezzz mama
  • 1 x Handiezzz mama

Wil jij mama én baby in het zonnetje zetten? Dan gaat helemaal lukken met het Super Mama kraampakket!

♥ Jippie! Verzending van dit pakket is gratis!

Artikelnummer: BBPKP35501801 Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

Hoe gaat het bestellen en mooi inpakken van het kraampakket in z’n werk?

Omdat je dit kraampakket ook bij de nieuwbakken ouders kunt laten bezorgen, willen we je wel de gelegenheid geven om het pakket te laten inpakken als cadeau en een leuke tekst voor de ontvangende mama en/of papa achter te laten.

Wat moet je doen? Je rekent het Super Mama Kraampakket normaal via onze site af. Jij geeft bij het afrekenen aan dat het pakket óf naar jou óf naar een andere persoon en ander verzend adres gestuurd moet worden.

Schrijf bij de notities dat het een cadeau is zodat we het leuk kunnen inpakken en wat je als tekst op het kaartje wilt hebben staan, dan zetten wij er dat voor je op! Zie het voorbeeld hieronder.En schrijf er ook bij of het voor een jongetje of meisje is. Dan passen wij natuurlijk ook de kleur van de verpakking daarop aan. Is net zo gezellig toch!

Wij zorgen ervoor dat jouw tekst netjes op het kaartje toegevoegd wordt vóórdat het pakket door ons mooi & met liefde ingepakt wordt! Dan hoef jij het pakket niet uit elkaar te rukken om tekst op het kaartje te schrijven. Of, wanneer je het direct naar een ander adres stuurt, zit er gelijk een leuk & gezellig kaartje van jou in.

Als voorbeeld:

  • Aan: Pauline & Erik
  • Van: Janneke, Martin & Joep
  • Hoera, het is een …….. Lieve…., van harte met de geboorte van…..! We komen gauw bewonderen. Veel liefs van ons, Janneke, Martin & Joep

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kraampakket Super mama” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Titel

Ga naar de bovenkant