Mama: “Wanneer mag/kan ik beginnen met een babybillen crème?”

BillyBob & Pebbels: In de 2e of 3e week na de geboorte.

Mama: “Waaaaat? Is dat nou al wel nodig als ze zo klein zijn?”

BillyBob & Pebbels: Ja, dat is het zeker!

👇 👇 👇

Want weet je wat het is… elke volle luier heeft een negatieve invloed op de huid, ook bij jouw baby. Je moet deze vroege start dan ook niet zien alsof er al problemen zijn, het is juist bedoelt als verzorging van de huid. Net als de rest van de babyhuid.

Babybillen hebben het best al zwaar in de eerste weken en maanden. En dat is omdat het eetpatroon in de eerste weken en maanden met hoge regelmaat veranderd. Daardoor verandert ook de ontlasting en de urine. En juist die ontlasting en urine maken het de huid van de babybillen erg moeilijk.

Als de tere huid niet wordt ondersteund door de juiste verzorging, wordt deze steeds zwakker en kwetsbaarder. Met onze andere en veel moderne kijk op de verzorging van de babybillen, ligt bij ons de focus op de combinatie van het behouden van een goede conditie van de huid én het beschermen van de huid.

En daarom stimuleren we het gebruik van een verzorgende crème vanaf vrijwel de allereerste dag dat je baby een luier omheeft.

Natuurlijk begrijpen wij ook wel dat het gebruik van een billen crème niet op je prio-lijstje staat — je bent al mega druk met alles en aan het genieten van je pasgeboren kleintje.

Maar in de 2e of 3e week na de geboorte is het toch echt aan te raden om te beginnen met de verzorging van de babybillen die aan een stuk door opgesloten zitten in een luier.

Door het gebruik van onze babybillencrème in sprayvorm — Buttiezzz Daily — verzorg je de huid van de babybillen bij elke luierverschoning en bescherm je de tere baby billen tegen de luierinhoud.

Deze verzorging is net zo noodzakelijk als het goed reinigen van de huid en het verschonen van de luier.

Je kunt Buttiezzz Daily gelijkmatig en op een gemakkelijke manier direct op de huid sprayen en dat doe je in een vegende beweging. De crème hoeft dan ook niet meer ingewreven te worden.

Buttiezzz Daily is speciaal geformuleerd om de huid optimale verzorging te geven. En aanvullend is zinkoxide toegevoegd om de juiste en nodige bescherming te geven tegen de luierinhoud.

Dus de crème stimuleert de huid zodat deze weerbaar blijft en geeft daarnaast optimale bescherming.

Een dubbel effect en dat is op zich al uniek.

Onze crème zit tevens in een pompspray flacon en dat maakt het gebruik ervan niet alleen gemakkelijk maar ook 100% hygiënisch. Heb je meer kinderen in de luiers dan kan je zonder problemen een en dezelfde flacon gebruiken.

Buttiezzz Daily babybillenspray is verzorgend, beschermend, snel, gemakkelijk, hygiënisch en zuinig in gebruik. Echt babybillenverzorging van deze tijd dus.

Wil je Buttiezzz Daily veilig en snel in huis hebben dan kan dat hier via onze website.

Biekos wie luv joe.

Mutsch luv from us en tot de volgende blog,
BillyBob & Pebbels

Onze gratis kleurplaten. Je kunt ze hier direct downloaden.
Pak ze mee want ze zijn super leuk voor vanmiddag.

De beste zorg bij luieruitslag – handig & fijn!

Hier zijn wij heel trots op!