Breathiezzz – vrijer ademen

 7,45

Breatiezzz  roller om vrijer te ademen

Breathiezzz  is een roll-on olie met toegevoegde Menthol en Eucalyptol die kinderen vanaf 2 jaar helpt om vrijer te kunnen ademen. Breathiezzz is een handige roller met een verzachtende en kalmerende werking op de luchtwegen van je peuter. De Menthol en Eucalyptol in Breathiezzz helpen je peuter opgelucht adem te halen en hierdoor te kalmeren en te ontspannen.

Het kan behoorlijk je nachtrust verstoren of je planning overdag in de war schoppen, wanneer je peuter onrustig is omdat hij/zij niet gemakkelijk kan ademen. In slaap vallen is dan voor je kindje al helemaal lastig. Breathiezzz helpt het vrijer ademen gemakkelijker te maken.

Breathiezzz is een praktische roller die snel, eenvoudig, efficiënt en hygiënisch in gebruik is. Je kunt hierdoor met één simpele beweging een gedoseerd, effectief laagje olie op de borst van je kindje aan brengen. De ingrediënten komen direct vrij en helpen om vrijer te ademen. Pyjama aan en slapen maar.

♥ Yep! Verzending is gratis vanaf € 20,-

Artikelnummer: FBNE101801 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Breathiezzz laat je kindje vrijer ademen wanneer dat nodig is

Het komt nog al eens voor dat je kleintje niet gemakkelijk en vrij kan ademen door de neus. Dat is vaak het geval zodra ze op hun rug gaan liggen en gaan/willen slapen. Breathiezzz kan dan de oplossing zijn om ze te helpen om vrijer te ademen. De ingrediënten in Breathiezzz, camphor, eucalyptol en menthol worden vaak hiervoor gebruikt. Bij Breathiezzz zitten deze ingrediënten in een speciale eetbare olie die je met de roller eenvoudig op de borst van je kleintje kunt aanbrengen. De geuren komen langzaam vrij en helpen om vrijer door de neus te kunnen ademen. Dit heeft een kalmerend en ontspannend effect op je kindje.

Omdat je de roller met een hand kunt aanbrengen hoeft je het contact met je kindje niet te verliezen. Als je de geur wat sterker wilt hebben, dan zet je simpel een extra ‘streep’ olie.

Na het aanbrengen sluit je de roller en kleed je je kindje aan zoals je dat gebruikelijk doet. Geen rommelige zalf uit een potje, maar simpel even rollen.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een roller?

Het gebruik van een gedoseerde roller heeft gebruikers voordelen ten op zicht van bijvoorbeeld een zalf of pleister.

  • Gemakkelijk te gebruiken, simpelweg een streepje olie op de borst rollen.
  • Brengt een dun en gedoseerd laagje olie aan
  • Zéér zuinig in gebruik
  • Roller is met één hand te gebruiken, handig on-the-go
  • Hygiënisch en efficiënt gebruik, laat je handen vrij en schoon
  • Geen toegevoegde kleurstoffen en vrij van parabenen.
  • Vrij van conserveringsmiddelen

Belangrijk

Breathiezzz is niet geschikt voor kinderen onder de 2 jaar. Alleen voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen. Niet gebruiken op open huid of bij een bekende overgevoeligheid voor een van de ingrediënten. Neem contact op met uw arts als de klacht na verloop van tijd niet verbetert.

Ingrediënten

Camphor, Eucalyptol, menthol, Caprylic/capric triglyceride. Geen kleur- of geurstoffen. Parabenen en conserveermiddel vrij.

Gebruiksaanwijzing

Breathiezzz is niet geschikt voor kinderen onder de 2 jaar.

Breathiezzz is gemakkelijk aan te brengen. Draai het dopje van het flaconnetje en rol Breathiezzz zacht, één of twee keer rechtstreeks op de huid. Een ‘streep’ van ca. 10 tot 12 centimeter is voldoende. Je hoeft niet hard te drukken, alleen maar te rollen en kijk of er voldoende olie op de huid komt. Om de werking iets krachtiger te maken kun je wat extra olie aanbrengen door een keer extra te rollen. Het is absoluut niet nodig de olie in te wrijven. Kleed je peuter hierna zoals je dat gewend bent voor de nacht of de dag.

Bewaar het flesje, buiten bereik van kinderen, zo veel mogelijk staand om eventueel lekken te voorkomen. Mocht je de roller mee willen nemen, zorg dan dat het dopje strak is aangedraaid en doe er dan voor de zekerheid een plastic zakje omheen. Mocht het dopje dan los raken, dan zit de olie niet in je tas.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Breathiezzz – vrijer ademen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Ga naar de bovenkant