We snappen waar je vandaan komt met deze vraag, want eerlijk gezegd weten we ook niet beter dan dat we dikke laag vette crème op de babybillen smeren. Als je enige doel is om de luierinhoud volledig weg te houden van de huid, dan is een dikke laag vet, bij wijze van spreken een laag silicone, het beste. Gaten en kieren worden in huis ook dicht gekit met silicone als bescherming tegen vocht. Je sluit de huid dan als het ware volledig af. Er kan niks meer in, en… er kan ook niks meer uit. Probleem opgelost? Nee, daar begint het probleem want de huid kan dan ook niet meer ‘adem halen’.

Onze crème is inderdaad niet vet, maar dat willen we ook juist niet.

De samenstelling van onze crème is zodanig geformuleerd dat de crème het zelfherstellende vermogen van de huid stimuleert. Het is namelijk belangrijk dat de huid gezond is, omdat die dan sterk en weerbaar is tegen invloeden van buitenaf. De basis in onze crèmes zorgt hiervoor. Deze basis is namelijk bewezen 24 uur hydraterend én regeneratief. Dat stimuleert de huid om weerbaar te zijn. Dus bewust géén vette crème. Want het gaat niet om vet, het gaat om hydraterend én regeneratief!

De crème is gemaakt om resultaat te bereiken en niet om het probleem te verhullen. Het is geen wonder crème, vandaar dat we adviseren om bij elke luierverschoning Buttiezzz Daily te gebruiken om zo het probleem altijd voor te kunnen zijn. En als er dan toch luieruitslag ontstaat adviseren wij om Buttiezzz Intense te gebruiken. Die bevat net even wat meer zinkoxide en geeft nog betere verzorging en bescherming.