Buttiezzz Daily & Buttiezzz Intense – Baby billen spray

Heeft je baby of peuter luieruitslag en rode billetjes? Dan biedt onze billen spray uitkomst! De Buttiezzz lijn is enerzijds geënt op preventie en anderzijds op herstel. Het is vooraf lastig te bepalen of jouw kleintje veel of weinig last gaat hebben van luieruitslag. Maar hoe dan ook is het een feit dat de tere billetjes beschermt moeten worden tegen de dagelijkse porties plas en poep. Want elk portie plas of poep tast de natuurlijke beschermlaag van de huid aan.

Wij hebben er daarom voor gekozen om niet alleen de luieruitslag te behandelen op het moment dat het de kop op steekt maar juist om ook dagelijks en preventief met de verzorging van de tere baby huid om te gaan. Het natuurlijk herstel van de huid, na elk portie plas of poep, te stimuleren door de huid te hydrateren en te voeden.

De 2 producten in de Baby & Peuter Billen lijn zorgen ervoor dat de billetjes elke dag en bij elke luier verschoning beschermt en verzorgt worden. Buttiezzz Daily, dagelijks, als standaard verzorging, en Buttiezzz Intense bij heftige luieruitslag. Door preventief te behandelen blijft de huid sterk en kan luieruitslag langer weg blijven en minder pijnlijk zijn. Bij heftige luieruitslag is er een intensievere behandeling waarmee luieruitslag sneller verholpen wordt en de gevoelige en pijnlijke huid snel weer herstelt.